Inspelningsdag 4

Dagen började klockan 12.00 vid skolan då vi skulle gemensamt gå till parken och filma vår slutscen.
Pga vissa omständigtheter kom vi inte igång för än klockan 1 men det gjorde ingeting.

Det var riktigt kallt ute och alla frös nåt sjukt så vi försökte snabba på arbetet så mkt vi kunde för att inte ge våra kära skådisar lunginflammation.

Efter att ha jagat ankor, kämpat med solen som lös så starkt så alla fick tårar och en hel del vindpustar och barn som ville förstöra ljudet gick vi tillbaka till plugget för att filma den så kallde "rökscenen".

Alla var slitna, på lite smådåligt humör och hade ingen ork så det känns som att det är den första scenen vi kanske måste göra om... hoppas inte men det märker vi när vi tankat in.

Sen åkte vi och åt lunch och sen blev alla mycket gladare, vi åkte till Sundbyberg - tack Linus och Robert för att ni körde oss och alla utrustning! :) jättesnällt verkligen!

Väl framme i hallonbergen hos Sofias mormor skulle vi filma festen som vi gjorde om till halloweenfest.

Efter en del styling började vi. Det stora problemet var våra statister, vi trodde vi hade 15st men det kom bara 2 så på me utklädnad för oss i filmteamet och även anders fick dra på sig mask och luva o sen körde vi på.

Allt gick relativt smidigt - några små insidenter dock som en vält lampa som brände Amandas arm, och lite blottande från Laurens sida men allt gick bra tillslut.

Tack Fias mormor för lånet av lägenheten!

Lägger upp lite bilder här, blev dock inte så många...igen





"johan" och "malin"


kamerakvinna till undsättning när statister saknas


Ljudkvinna till undsättning när statister saknas


Anders "hugo" och en tapper statist :)

0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0